ТРИБИНА СНС СВИЛАЈНАЦ У ЦРКВЕНЦУ 7. АПРИЛА

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 07.04.2016.

ОО СНС Свилајнац одржао је предизборну трибину изборне листе „Александар Вучић – Србија побеђује“ у Црквенцу.

Председник ОО СНС и кандидат за председника општине Свилајнац Бранислав Маринковић Маринко рекао је да стоји иза сваке своје речи и обећао да ће одмах после преузимања власти у општини, у Црквенцу поново почети да ради задруга виноградара и воћара, и нагласио да се Подрум “Навип” неће продавати, већ ће се активирати да ради као што је радио уназад 40 година, када је широм света извозио ракију произведену у Црквенцу.  Најавио је интензиван развој пољопривреде у општини Свилајнац, и у сарадњи са компанијом “Воћар”, чија је хладњача управо у Свилајнцу, а која је највећи извозник у Србији, пласман производа из наше општине на светско и домаће тржиште.

Председник ОО СДПС Свилајнац Дарко Ненковић изјавио је да је јако је важно да коалиција „Александар Вучић – Србија побеђује“ добије већину у општини Свилајнац, зато што је потребно да владајућа структура буде иста на државном и локалном нивоу. На тај начин много лакше ће општина доћи до средстава и пројеката, јер Бранислав Маринковић Маринко има отворена врата у свим министарствима, а коалициони партнери у министарствима које воде њихови председници странака.

Потпредседник ОО СНС Свилајнац и кандидат за одборника и народног посланика Ана Чукнић Момчиловић нагласила је да је Влада Србије на челу са Српском напредном странком препознала значај и улогу жена у друштвеним и политичким дешавањима, и спроводи конкретне програме да жене постану равноправни партнери у друштву.

Потпредседник ОО СНС Свилајнац и кандидат за одборника генерал Миломир Миладиновић рекао је да је важно да СНС дође на чело локалне управе и покаже да вреди као и Александар Вучић на нивоу државе. Снага Српске напредне странке се огледа у лидеру Александру Вучићу и кандидату за председника општине Браниславу Маринковићу Маринку, а такође и у народу који подржава странку.

Председник ГО СНС Свилајнац и кандидат за одборника доктор Милош Чукнић рекао је да је циљ Српске напредне странке у Србији исти и у Свилајнцу , бољи животни стандард свих грађана, развој пољопривреде и привреде, унапређење социјалних и здравствених услова, као и наше животне средине коју не дамо да угрози ниједно постројење за прераду инфективног  отпада.

Кандидат за одборника Ненад Миладиновић рекао је да само Александар Вучић и само Српска напредна странка воде Србију напред, а сви други су политичка прошлост, нарочито преобучени Пајтићевци и преобучени Тадићевци. Свилајнац не сме да стане, да се раде асфалти по трећи пут, да се негде раде тротоари и ивичњаци, јер то није живот.  Живот и напредак  је оно што ради Александар Вучић у Србији и радиће и у Свилајнцу.

Председник МО СНС Црквенац и кандидат за одборника доктор Владан Милетић рекао је да ће се уз велико залагање будуће општинске власти решити сви постојећи проблеми у селу који муче мештане и да ће развој пољопривреде, уз “Навип” који ради, позитивно утицати на развој села.

Представница Уније младих ОО СНС Свилајнац и кандидаткиња за одборницу Жељка Томић рекла да је сада дата шанса младима да се изборе за промене и да свако има подједнаке шансе да се запосли у складу са својим образовањем и искуством на конкурсима за посао, а не на основу страначке припадности.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА

ОО СНС СВИЛАЈНАЦ