Саопштења

Привреда у Свилајнцу

Поштовани суграђани,

Док привредна активност Републике Србије неоспорно напредује, према свим релевантним показатељима, привредна активност у Општини Свилајнац драстично опада из године у годину.

Према подацима АПР-а само у 2019. години угашено је 46 привредних друштава у нашој општини.

САОПШТЕЊЕ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ У СВИЛАЈНЦУ

Поштовани суграђани, Поводом натписа у средствима јавног информисања, од 26.04.2020.године да је настављена реконструкција пута Свилајнац - Марковац вредна 2,5 милиона евра, Општински одбор СНС-а је морао овим путем да реагује по два основа: Председник општине Свилајнац Предраг Милановић, обилазећи градилиште, изјав

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОО СНС СВИЛАЈНАЦ

Поштовани,
обавештавамо вас да је информација коју је пласирао председник ОО Двери Свилајнац Иван Вујчић путем друштвене мреже Фејсбук апсолутна неистина!
Овакво пласирање лажних информација представља кривично дело и очекујемо од надлежних органа да предузму све неопходне мере.

САОПШТЕЊЕ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ У СВИЛАЈНЦУ

Поводом јучерашњих натписа путем средстава јавног информисања да ће Дом ученика Пољопривредно-ветеринарске школе у Свилајнцу бити претворен у карантин и бити на располагању за све оболеле пацијенте из Ћуприје и околине, као и иступањем председника општине Предрага Милановића у вези тренутне епидемиолошке ситуације

НЕСТРУЧНО И БАХАТО ВОЂЕЊЕ ЦЕНТРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД

Центар за социјални рад „Свилајнац“ у Свилајнцу је установа од јавног интереса чији је циљ пружање помоћи и услуга из области социјалне заштите појединцу и породици ради спречавања и отклањања последица социјалне искључености.

Чудеса илузије

Општински одбор Српске напредне странке, у Свилајнцу препоручује да се прочита чланак који се појавио у локалном онлајн листу ,,Ресавски поштоноша”, где је детаљно описано бахато понашање локалног моћника. Свако ко живи на територији Општине Свилајнац ће овога препознати према његовим делима или неделима.

Pages