ПРЕДИЗБОРНА ТРИБИНА СНС У КУШИЉЕВУ 18. АПРИЛА

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 18.04.2016.

ОО СНС Свилајнац је са коалиционим партнерима промовисао изборну листу „Александар Вучић – Србија побеђује“ и представио програм развоја општине Свилајнац на трибини у Кушиљеву.

Председник ОО СНС Свилајнац и кандидат за председника општине Свилајнац Бранислав Маринковић Маринко поручио је мештанима Кушиљева да морају да буду поносни на младе људе, кандидате за одборнике и кандидата за Председника Савета Месне заједнице јер су се борили за програм развоја Кушиљева, како би свима у селу живот био бољи.  На програму развоја Кушиљева и целокупне општине Свилајнац, Српска напредна странка већ увелико ради.

Бранислав Маринковић Маринко је рекао да је ових дана договорао да Кушиљево посети помоћник министра просвете, науке и технолошког развоја, за ученички стандард и инвестиције, Љубиша Антонијевић, и да омогући школи још боље услове за рад, међутим, директорка школе у Кушиљеву је то одбила, и није хтела да упути захтев да министар просвете посети школу.

Бранислав Маринковић Маринко је нагласио да је преговарао са фармом за тов јагњади у Кушиљеву да прошири капацитете, како би се смањила незапосленост, и то већ од следеће недеље, када СНС преузме одговорност за руковођење општином Свилајнац. Са компанијом Воћар је договорено проширење капацитета, и они ће већ од наредног месеца проширити производњу на 52 хектара, а сарадњом и откупом производа од пољопривредних произвођача, развиће се воћарство, виноградарство и повртарство. Општина ће из буџета у наредним годинама издвајати по 100 милиона динара за субвенције и помоћ пољопривреди. У програму Српске напредне странке је, између осталог, и развој спорта и културе уз инфраструктурне радове и изградња пешачко-бициклистичке стазе од Кушиљева до Свилајнца.

Члан ГО СНС Добривоје Будимировић Биџа, председник ОО СДПС Свилајнац Дарко Ненковић, председник ОО ПС Свилајнац Владан Јовковић, потпредседник ОО СНС Свилајнац и кандидат за одборника генерал Миломир Миладиновић, председник МО СНС Свилајнац и кандидат за одборника доктор Милош Чукнић, председник МО СНС Кушиљево Владета Васић, заменик председника МО СНС Кушиљево и кандидат за председника Савета Месне заједнице Кушиљево Жикица Микић, кандидат за одборника Ненад Миладиновић и кандидати за одборнике из Кушиљева Јелена Васић и Љубиша Милосављевић позвали су у обраћањима мештане Кушиљева да укажу поверење листи “Александар Вучић - Србија побеђује” на парламентарним и локалним изборима.

Српска напредна странка на челу општинског руководства, заједно са Владом Србије и председником странке Александром Вучићем, уз велику одговорност и залагање испуниће све што је обећано у развојном програму, да сваки становник Свилајнца у наредним годинама живи у много бољим условима.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА

ОО СНС СВИЛАЈНАЦ